Условия за консултиране и наставничество

Тук няма търговия със знания и аз не оказвам услуги.


Съответно, щом нищо не се продава и купува, няма как вашият ум да властва над процеса по консултиране и наставничество.

Нека ви обясня накратко.

При мен можете да получите безценни Знания. Събирани, реставрирани, анализирани и систематизирани в продължения на дълги години. Адаптирани за решаване на вашите житейски ситуации. Ще ви служат вярно цял живот. Съвършенствам ги ежедневно в своята изследователска дейност, за най-добри резултати.

Предоставям ги изцяло на добра воля, но само на тези, които искат да променят дадени неща в живота си и са готови да отблагодарят за полученото честно и по съвест.

Взаимен обмен, добро взаимодействие, взаимно изгодни дружески отношения.

Това са принципите по които мога да ви бъда полезен за решаване на проблеми във вашия живот.

Сумите се приемат под формата на дарения, лично в кутията за дарения в офиса във Варна, или дистанционно, чрез наложен платеж или през интернет.

Също така, под формата на насрещен труд, бартер и бъдещи перспективи.

Аз нищо не продавам, съответно не оказвам никакви услуги. Думата услуга има корен думата слуга. Което е доста далеч от мен. Затова няма как да очаквате от мен пазарното поведение на слуга – който прави каквото му кажат в името на парите.

Аз правя само това, което е необходимо за решаване на вашите ситуации, съгласно природните/човешките Традиции, независимо дали го разбирате или не. Някои неща идват като осъзнание едва впоследствие. И това е нормално. Всяко нещо си иска времето.

Касата е на самообслужване и ако нещо не ви харесва, можете по всяко време да станете, да си вземете парите и да си си тръгнете. Същото важи и за мен. Ако виждам, че не се трудите по въпросите, за които сте дошли – прекратявам дейността си с вас, при което ако искате си взимате каквото сте донесли и си тръгвате.

Нужно е да се отнесете към процеса за взаимен обмен с достатъчно високо внимание. Ще получите само толкова, колкото сте готови да дадете от чисто сърце. Безусловно и честно.

В съвместната ни дейност аз говоря истината, от която боли, но пък това лекува. Поставете си правило да изброявате до сто всеки път когато ви се прииска да поспорите с мен. Най-вероятно ще се окаже, че грешите. Компромиси с качеството не правя и ви препоръчвам и вие да не правите. Само така нивото се качва и ние с вас достигаме поставените цели.

Правилата са строги, за да бъде ефективно вашето развитие съгласно Традициите, завещани ни от древността. Това е начинът, по който нещата работят.

По време на съвместната ни дейност за решаване на вашите жизнени ситуации ще ви наставлявам, критикувам и изисквам от вас. Това е с цел да растете и да се справяте с трудностите по пътя. Казвам ви го предварително, за да не очаквате поведение като навсякъде – фалшиви усмивки и галене с перце, в името на печалбата. Както разбирате, тук парите не се котират, а съвсем други неща.

В процеса ни на взаимодействие ще трябва да се настроите, че вашите изключителни обстоятелства ще се окажат като при всички останали. Почти всички хорски проблеми в света в наше време са като на принтер правени. Съмнявам се, че при вас ще бъде нещо по-различно, колкото и да ви се иска да ме удивите. И вие ще имате възможност да се убедите в това лично. Което пък прави вашите проблеми далеч по-лесно решаеми, отколкото ви втълпяват всякакви тесни специалисти. И това са добри новини за вас. В Традициите всичко става лесно. За нещастие на тесните специалисти, желаещи да паразитират безкрайно върху човешките проблеми.

Съответно, ако ви трябва качествено решаване на проблемите и сте готови да минете през трудностите, за да се справите – това е пътят и можете да разчитете на мен.

Но ако ви е нужно добро обслужване, комфорт и някой, който да изпълнява вашите желания за пари – ще трябва да си потърсите друго място.

И така, за тези смелите, които са все още тук и решават да се обърнат към мен за консултиране и съдействие, начините за благодарност за моя труд са следните:


Дарение – лично, в офиса във Варна

Пишете ми или ми звъннете, за да се уговорим за ден и час, когато да се видим в офиса, тъй като често съм в движение.

Дарение – чрез Еконт или Спиди

Можете да изпратите средства чрез Еконт или Спиди, до офис Варна, кв. Левски, за Александър Желев, телефон: 089-893-5253.

Дарение – по банков път

Сметка в лева: BG17STSA93000021054313
Банка ДСК
Титуляр: Александър Валентинов Желев
Основание: Дарение/захранване

Можете да настроите банкирането си да изпраща регулярни дарения по сметка. Така ще подкрепяте инициативите постоянно.

Дарение – чрез PayPal

https://www.paypal.me/jelev
Основание: Дарение (Gift)


Други начини за взаимодействие:

Труд

Можете да получите знания и съдействие от моя страна в обмяна на труд от ваша страна. За целта е нужно да поговорим, за да уточним от какво съдействие има нужда развитието на моята дейност към момента. Пишете/звънете.

Бартер

Много често ми се налага да купувам различни неща за развитието на дейността. Пишете ми или ми звъннете, за да ви кажа от какво има нужда към настоящият момент.

Бъдещи перспективи

Ако в следствие на уреждане на ваши лични или семейни ситуации е възможно да бъдат полученени бъдещи дивиденди, за общото благо, е възможно да ви съдействам с перспектива към бъдещето. Пишете/звънете, за да помислим по въпросите.

Висока обществена цел

Имате нужда от съдействие, подкрепа, консултиране, за да бъде реализирана дадена висока обществена цел? Ако намеренията са наистина добри и целта си струва, естествено, че ще я подкрепя, както и правя периодически. Пишете/звънете, за да уточним детайли.

Още начини за взаимодействие – във видеото и в описанието към него:


Ако тези условия ви устройват и вие искате да се обърнете към мен за консултиране и съдействие, можете да запишете час по телефон: 089-893-5253, по имейл: alex@jelev.bg или по скайп: alexanderjelev


Поздрави и до срещи!

Александър Желев