Categories
Будителство Жив Суверен Човек Системата

Новата глобална корекция на кривналите от правия път човеци

И така, да обобщим.

Нито една хипотеза, теория, заигравка, нито един довод в полза медицинската същност на новата глобална криза не издържа дори най-елементарна критика.

За здравомислещите всичко е повече от ясно, и това ясното е още отпреди „ситуацията“ да стане „положение“, а после и „обстановка“.

Всичко, което като по копирен апарат се случва в цял свят, доказва еднозначно, и за пореден път, че:

  • Няма такова нещо като суверенни държави. Каквото са им заръчали отгоре шефовете – това и правят. Като папагали. Диригентите отгоре командват, а хорът от президенти, премиери и правителства по цял свят пеят, та се прехласват. В един глас.
  • Сменя се световният ред като цяло, безапелационно, без съгласуване със земляните, без допитване и без право на глас. И без упойка. И няма не искам. Това са надробили – това сърбат всички. А всъщност всеки сам си го е надробил, живеейки неправилно, срещу природата и всичко човешко, в една или друга степен.
  • Край на паразитизма, наречен бизнес. Във всичките му ипостаси и роли. И край на работата, тоест робството за заплата. Тоя път вече окончателно. А какво да правим – панически питат вече бившите паразити, останали без донор. Ето какво. Човешкото, природното се връща отново на дневен ред. Тоест честен труд, предприемачество, производство, занаятчийство, селско стопанство. Всеки човек да произвежда сам препитанието и стоките от базова необходимост поне за себе си и семейството си. А ако остане нещо – за бартер с другите. Това са новите стари правила на света. Всеки да става отново човек. Живеещ в разбирателство с природата и другите около себе си.

Който си е направил навреме домашното, да прочете такива базово определящи съ/знанието книги като 1984 и Фермата на животните от Оруел, да не говорим за далеч по-важни, ценни и дълбоки четива, е наясно поне в общи линии какво се случва по света и у нас, и какво предстои да се случи, при това в най-скоро време, едновременно и навсякъде, при всички.

А който през годините е предпочитал теле-визьора пред книгата, бизнеса или работата пред честния/независимия труд, политиците/гласуването пред суверена, вече сърба надробената от себе си попара.

Но – още не е късно. Още може всеки човек да приключи старите неща и да започне новите.

Те именно затова го правят. За да изчистят планетата от всичко старо, грозно, гнусно, паразитическо, неработещо, омръзнало, глупаво, и т.н. От всичко, което дърпаше хората надолу в тяхното развитие. От целия им идиотски паразитизъм, мързел, страх и глупост.

За да се върнат отново в релсите отдавна отклонилите се от природния път, примамени някога от асфалтово-бетоновите гланцово-парични затвори човеци.

Дано!

Но който не поиска да става отново човек – ще бъде автоматически вкаран в най-бруталния досега тип робство. Тотален и тоталитарен концлагер, пред който всички известни досега ще бъдат като детски градини в сравнение с този. И най-жалкото е, че ще има и такива, които доброволно ще поискат да влязат в него, само и само да не станат хора, да не се трудят, да не поемат по пътя на свободата, независимостта, истината, природата…

Което всъщност е и справедливо.
Всеки да получи според желанията и заслугите си.
Така и трябва да бъде.
Според глобалния план за корекция на човечеството версия 2020.

Александър Желев
Здравомислие – Будителство – Традиции
www.jelev.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *